Netflix adquireix els drets d’emissió de “La Catedral del Mar”

L’adaptació televisiva del bestseller d’ Ildefonso Falcones “La catedral del mar” s’emetrà arreu del món a través de Netflix. La plataforma audiovisual ha adquirit els drets de la sèrie, i serà l’encarregada de fer-la arribar a altres països una vegada s’hagi estrenat a Espanya. Produïda per Diagonal TV, “La catedral del mar” és una sèrie d’Antena 3 que es començarà a rodar a principis de setembre a Madrid i Toledo. Entre els escenaris de la ficció també hi haurà Barcelona, i l’església de Santa Maria del Mar.

L’actor Aitor Luna interpreta el protagonista de la sèrie, un jove que entra a treballar a la construcció de l’església durant el segle XIV. Luna comparteix repartiment amb Daniel Grao, que posa cara al pare del protagonista; Silvia Abascal, que encarna una noble protegida del rei, i Michelle Jenner, que serà la fillola del protagonista. Entre els intèrprets també hi ha Tristán Ulloa, Ginés García Millán i Andrea Duro. La catedral del mar està dirigida per Jordi Frades. El rodatge s’allargarà fins a finals d’any, tot i que encara no hi ha data d’estrena de la sèrie.