La taquilla europea va aconseguir més de 602 milions d’euros a l’agost

La taquilla europea del mes d’agost ha estat liderada per les propostes d’animació, acció i superherois i ha aconseguit recaptar un total de 602 milions d’euros.

La pel·lícula Escuadrón Suicida (Suicide Squad) de David Ayer, produïda per Warner Bros i DC Comics, lidera la primera posició amb 136M€ recaptats a Europa —i un total de 630M€ a nivell mundial—. El segon lloc del rànquing és per Mascotas (The Secret Life of Pets), de Yarrow Cheney i Chris Renaud, amb 101M€ —i 710M€ a escala global—; mentre que la tercera posició és per la nova entrega de la saga Jason Bourne de Paul Greengrass, amb 42M€ recaptats —i 350M€ a tot el món—.

Al territori espanyol però, la pel·lícula més vista als cinemes va ser Mascotas amb 18M€, seguida del film de superherois Escuadrón Suicida (10M€) i la cinta de terror No apagues la luz (Lights Out), de David F. Sandberg (3,5M€).