Cicle D’ELLES: “Ahora no puedo”, de Roser Aguilar

La nova sessió del cicle d’ELLES se celebrarà el proper dijous 6 d’octubre a les 20:15h als Cines Verdi de Barcelona (C/Verdi, 32). En aquesta ocasió, la directora Roser Aguilar presentarà el seu curtmetratge “Ahora no puedo”, guardonat amb el Gaudí al Millor Curtmetratge l’any 2012.

Aquest cicle vol reivindicar el treball de les dones cineastes i per això, des del 2 de juny i fins al desembre d’aquest any, els Cinemes Verdi projecten el primer dijous de cada mes el curt d’una directora de cinema, escollides per la distribuïdora de curts Marvin & Wayne. Les sessions compten amb la pròpia cineasta, que presenta la seva peça en un col·loqui. I a continuació, es projecta una pel·lícula que dialoga amb el seu curtmetratge, escollida per la directora d’entre el catàleg d’A Contracorriente Films.

Amb el cicle d’ELLES, els Cinemes Verdi continuen oferint continguts alternatius de qualitat dins la seva programació i recolzant, en aquesta ocasió, al jove talent cinematogràfic.