El Festival ‘Bibliocurts’: una aposta pels curtmetratges

El curtmetratge és un mitjà d’expressió per sí mateix i és que de fet, hi ha històries que s’expliquen millor i connecten més amb l’espectador gràcies al format i l’estructura del curtmetratge. Així doncs, qualsevol iniciativa que estigui dirigida a promoure la creació d’aquests petits grans relats, significa una important aportació al món de la ficció.

Aquesta és una de les tasques que duu a terme el Festival Bibliocurts, un festival de curtmetratges organitzat per la Biblioteca Sant Gervasi – Joan Maragall de Barcelona. Enguany celebra la seva 2a edició, en la qual competeixen un total de 33 projectes, prèviament seleccionats. El festival arrencarà el proper dilluns 21 de novembre amb la sessió inaugural, sota el títol “París en curt”, i finalitzarà el dia 1 de desembre amb la cloenda del festival, en la qual es projectaran els curts guanyadors i s’entregaran els premis.

Des de ‘Showrunners BCN’ hi participem oferint una plaça per un dels nostres cursos monogràfics al guanyador del premi del públic, a més a més d’obsequiar-lo amb un exemplar dels llibres ‘It’s not TV’ i ‘El guion hablado’. Gràcies als altres col·laboradors, aquest també obtindrà un abonament d’un any a la plataforma Filmin i 10 DVDs de pel·lícules de la distribuïdora Cameo. Els dos guanyadors escollits pel jurat, un per la categoria ‘Barcelona en curt’ i un altre per la secció ‘Megacurt’, s’enduran 1.250€ i 1.000€, respectivament.

Per descarregar el programa i per tenir més informació sobre els esdeveniments del festival, consulta la seva pàgina web.

Celebra el cinema amb el ‘Bibliocurts’!