Julianna Margulies se sincera sobre el final de ‘The Good Wife’ i el seu spin-off

Amb una gran ovació. Així va rebre a Julianna Margulies, actriu protagonista i productora executiva de la sèrie ‘The Good Wife’, el públic del Festival Series Mania celebrat a Paris la setmana passada.

El Festival, en la seva vuitena edició, va comptar amb la pre-estrena mundial o internacional de 31 sèries, un fòrum de coproducció i la presència de guionistes de renom com Damon Lindelof (Lost, The Leftovers) i Adam Price (creador de Borgen).

Julianna Margulies va protagonitzar una de les trobades, en la que vam poder conèixer de primera mà els seus inicis com actriu, la seva trajectòria professional, i el seu punt de vista sobre el desenllaç de la sèrie ‘The Good Wife’ en la que ha encarnat a la seva protagonista, Alicia Florrick, al llarg de set temporades.

Tot i que des del 2011va esdevenir productora executiva de la sèrie, Margulies desconeixia el final de la ficció. Un cop els guionistes -que treballaven a Los Angeles, a diferència de la resta del equip que estava a Nova York-, van entregar-li el darrer episodi, va necessitar llegir-lo varies vegades. Des del inici de la sèrie, els showrunners Robert i Michelle King, van explicar-li que la sèrie acabaria amb una bufetada però mai va imaginar que seria ella la que la rebria.

Sobre el final de la sèrie, Margulies va reconèixer que li hagués agradat que el personatge de l’Alicia Florrick acabés amb el Jason Crouse, l’investigador interpretat per Jeffrey Dean Morgan.

Pel que fa al spin-off de la sèrie, Margulies va explicar que només havia vist el primer capítol. I va desvetllar quina seria la seva implicació a ‘The Good Fight’. Els creadors de ‘The Good wife’ i del seu spin-off van proposar que el personatge d’Alicia Florrick aparegués a tres capítols de ‘The Good Fight’. Julianna Margulies, després de sospesar-ho molt, va decidir declinar aquesta proposta. Margulies creu que el personatge de Florrick ja va tenir la seva oportunitat al llarg de set temporades, i que ara és el moment de deixar pas a les actrius que protagonitzen ‘The Good Fight’:  Christine Baranski, Cush Jumbo, Rose Leslie.

Ara mateix, l’actriu s’ha donat un temps per dedicar-se a la seva família, després del desgast d’haver treballat a sèries com ‘Urgencias’ (1994-2000), ‘The Good Wife’ (2009-2016) i en alguns episodis de ‘Los Soprano’. La prioritat de Margulies és trobar projectes que no requereixin molts dies de rodatge, o sèries de màxim deu capítols.

Julianna Margulies va confessar que li agradaria estudiar guió i una de les històries que voldria escriure és sobre la figura de la seva mare. Margulies prové d’una família d’artistes, la seva mare i la seva germana eren ballarines, i el seu pare escriptor. Ella va voler allunyar-se de la vessant artística, seguint les passes de la seva àvia, que era advocada i amb qui se sentia més identificada. Però aviat va quedar seduïda pel món de la interpretació.

Si vols veure l’entrevista completa fes click aquí.