Club de Sèries

Impartit per Toni de la Torre

Les imprescindibles de la temporada

Si existeixen els clubs de lectura, per què no han d’existir els clubs de sèries? L’únic requisit per formar-ne’n part és ser un malalt de les sèries i estar disposat a disseccionar-les fins a l’últim detall. Durant sis setmanes i guiats pel professor Toni de la Torre, els assistents a aquest curs analitzaran les sèries imprescindibles de l’actual temporada televisiva: Counterpart, Mindhunter, The Handmaid’s Tale, The Crown, Babylon Berlin i Twin Peaks.

L’objectiu del curs és que els participants adquireixin una mirada diferent a l’hora de mirar les sèries, descobrint noves capes i matisos, i que aprenguin més sobre aquest món (recursos narratius, construcció de personatges, arcs argumentals, etc) al mateix temps que comparteixen la mateixa afició i es crea un debat sobre cadascuna de les sèries, triades per reflectir el millor que ha donat de sí la temporada serièfila 2017/18.

Cada classe s’estructura a partir del visionat d’un episodi, que s’analitzarà en profunditat, servint com a exemple dels conceptes teòrics clau per entendre com funcionen les sèries per dins. Aquest és un curs dirigit a persones interessades en gaudir encara més de les seves sèries preferides, a persones interessades en les sèries des d’una perspectiva professional, com a guionistes o futurs crítics de sèries, i per als que vulguin ampliar els coneixements de cursos anteriors, com el de Crítica de Sèries o l’Anàlisi de Sèries.

Dades d'interès:

  • Dates: 22 juny - 27 juliol
  • Horari: Divendres de 18 a 21h
  • Preu: 180 euros
  • Durada: 18 hores
  • Places limitades: 12 persones per grup
  • Data límit inscripció: 15 juny
  • *El curs només es durà a terme si hi ha un mínim de 7 persones inscrites