Creació de Personatges

Impartit per Eulàlia Carrillo


CURS INTENSIU 100% ONLINE

Per fer aquest curs només necessites una connexió a Internet i un dispositiu que tingui micròfon i/o webcam (pots connectar-t’hi des d’un ordinador, una tauleta o un smartphone). Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres!


Els personatges són l’ànima de qualsevol història, independentment del mitjà pel qual estiguem escrivint; ja sigui per la televisió, el cinema, la literatura o el teatre.

Per molt que tinguem una idea interessant, una estructura ferma o un final sorprenent, perquè un projecte funcioni de debò és imprescindible que els seus personatges siguin genuïns i versemblants, que tinguin uns conflictes definits i una personalitat pròpia, i que s’expressin de manera orgànica i resultin atractius pel públic.

Però, com ho aconseguim? En aquest taller intensiu de 5 dies, la guionista Eulàlia Carrillo et donarà les eines perquè siguis capaç de construir personatges únics. El taller combina una sòlida base teòrica amb l’anàlisi en profunditat de personatges de ficció d’obres ja existents.

El curs s’adreça a totes aquelles persones que vulguin aprendre a construir personatges de ficció d’una manera pràctica, amena i participativa. No és necessari tenir un projecte entre mans en el moment de realitzar el taller.

 

La professora: Eulàlia Carrillo

FINALITZAT (CURS ONLINE)

  • Dates i horari: del 6 al 10 d’abril de 2020, tots els dies de 18 a 21h
  • Durada: 15 hores
  • Preu: 180 euros
  • Data límit d’inscripció: 5 abril 2020