Crítica de Sèries

Impartit per Toni de la Torre


CURS INTENSIU 100% ONLINE

Per fer aquest curs només necessites una connexió a Internet i un dispositiu que tingui micròfon i/o webcam (pots connectar-t’hi des d’un ordinador, una tauleta o un smartphone). Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres!


El curs de Crítica de Sèries és un curs adreçat a totes aquelles persones interessades en traslladar la seva afició per les sèries de televisió a la creació de crítiques professionals.

Al curs, els alumnes descobreixen quins són els recursos narratius i les tècniques que es fan servir a la ficció televisiva actual per construir personatges únics, arcs argumentals que enganxen i premisses intrigants, a més d’altres conceptes relacionats amb la indústria de la televisió que tenen una incidència directa en la qualitat de les sèries modernes.

Cadascuna de les 5 sessions d’aquest curs intensiu s’estructura a partir del visionat d’un episodi, que s’analitza en profunditat, servint com a exemple dels conceptes teòrics clau per entendre com funcionen les sèries per dins. 

Per realitzar el curs no és necessari haver vist prèviament les sèries que es treballaran a classe ni tenir formació prèvia en audiovisuals.

 

El professor: Toni de la Torre

FINALITZAT (CURS ONLINE)

  • Dates i horari: del 6 al 10 d'abril de 2020, tots els dies de 10 a 13h
  • Durada: 15 hores
  • Preu: 180 euros
  • Data límit d'inscripció: 5 abril 2020