Crítica de Sèries

Impartit per Toni de la Torre

El curs de Crítica de Sèries és un curs adreçat a totes aquelles persones interessades en traslladar la seva afició per les sèries de televisió a l’escriptura de crítiques professionals.

Al curs, els alumnes descobreixen quins són els recursos narratius i les tècniques que es fan servir a la ficció televisiva actual per construir personatges únics, arcs argumentals que enganxen i premisses intrigants, a més d’altres conceptes relacionats amb la indústria de la televisió que tenen una incidència directa en la qualitat de les sèries modernes.

Cadascuna de les 8 sessions del curs s’estructura a partir del visionat d’un episodi, que s’analitza en profunditat, servint com a exemple dels conceptes teòrics clau per entendre com funcionen les sèries per dins. 

Per realitzar el curs no és necessari haver vist prèviament les sèries que es treballaran a classe ni tenir formació prèvia en audiovisuals.

Com a exercici pràctic, els alumnes que ho vulguin, podran redactar crítiques i rebre feedback per part del professor setmana rere setmana.

 

El professor: Toni de la Torre

Dades d'interès:

  • Horari: Per definir
  • Dates: Per definir
  • Preu: 250 euros
  • Durada: 24 hores
  • Places limitades: 14 persones