Curs de Branded Content

Impartit per Marta Cortés


CURS INTENSIU 100% ONLINE

Per fer aquest curs només necessites una connexió a Internet i un dispositiu que tingui micròfon i/o webcam (pots connectar-t’hi des d’un ordinador, una tauleta o un smartphone). Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres!


En un món canviant cada vegada més especialitzat, amb noves tecnologies, diferents gustos i maneres de relacionar-nos, també apareixen noves formes de consum.

En aquest escenari, les marques —a remolc del públic— han de trobar noves maneres de comunicar-se amb els seus clients i els seus fans.

En aquest taller tractarem les claus del contingut de marca o el Branded Content audiovisual. Analitzarem l’evolució i les tendències de la comunicació empresarial; aprendrem a llegir i a entendre les necessitats de les marques; identificarem els formats comunicatius més rellevants actualment; i, sobretot, aprendrem a encarar el procés creatiu que requereixen les peces audiovisuals de marca.

La mecànica de les classes, impartides per la professora Marta Cortés, inclourà parts de teoria i anàlisi d’audiovisuals, així com exercicis pràctics a través dels quals anirem posant a prova la metodologia bàsica del Branded Content audiovisual.

Aquest curs no només està adreçat a guionistes que vulguin ampliar els seus coneixements: també està pensat per les persones que tinguin una empresa o que treballin en una companyia i que vulguin donar un impuls a nivell comunicatiu.

 

Opció de tutories personalitzades sobre un projecte propi

Al llarg de les 4 sessions del curs no es treballaran projectes personals dels alumnes. Però les persones que vulguin desenvolupar els seus projectes sota la tutorització de la professora (a més a més d’assistir a les classes), podran contractar 2 hores de tutories individuals i personalitzades amb Marta Cortés, per desenvolupar aquestes idees i estudiar el seu cas amb deteniment (consulta els diferents preus a continuació, a les dades d’interès del curs).

FINALITZAT (CURS ONLINE)

  • Dates: els dies 6, 8, 13 i 15 de maig de 2020
  • Horari: de 10 a 13h
  • Durada: 12 hores
  • Data límit d'inscripció: 2 de maig de 2020
  • .
  • PREU:
  • - Modalitat sense tutories: 130 euros
  • - Modalitat amb 2h de tutories personalizades: 180 euros