Guió d’humor d’actualitat

Impartit per Tomàs Fuentes, Oriol Jara, Fran Domènech i Gerard Florejachs de l’Agència 12 monos


CURS INTENSIU 100% ONLINE

Per fer aquest curs només necessites una connexió a Internet i un dispositiu que tingui micròfon i/o webcam (pots connectar-t’hi des d’un ordinador, una tauleta o un smartphone). Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres!


Descripció

L’objectiu del curs és aplicar a l’humor tots els elements que ens ofereix l’actualitat, per realitzar peces de diferents formats amb base còmica. Detectar què és notícia i què no, i aplicar-la a un format televisiu en el que prima l’entreteniment i la comèdia.

 

A qui va dirigit

A totes aquelles persones vinculades al món de la creació i la comunicació, interessades en escriure peces sobre l’actualitat en clau d’humor.

 

Impartit per 12 monos:

La primera agència de guionistes a nivell estatal, formada per 12 guionistes amb una dilatada trajectòria professional en el desenvolupament de continguts per televisió, ràdio, publicitat, esdeveniments i gales. Tots ells han treballat a programes en els que es tracta l’actualitat des de l’humor com Buenafuente, Salvados, El Intermedio, Polònia, Crackòvia, La Competència, Homo Zapping, Noche Hache, etc. com a guionistes, coordinadors de guió, sotsdirectors o directors.

FINALITZAT (CURS ONLINE)

  • Dates: del 6 al 10 d’abril de 2020
  • Horari: de 16:00 a 19:00h
  • Durada: 15 hores
  • Preu: 180 euros
  • Data límit d'inscripció: 5 d’abril