Taller intensiu amb Fernando Castets

Guionista de "El hijo de la novia" - Nominada al Oscar a Millor pel·lícula de parla no anglesa

El guionista argentí Fernando Castets ve a Barcelona per impartir un taller intensiu de guió dirigit a tots aquells guionistes que vulguin millorar les seves habilitats i aprofundir  en la creació dramàtica, fent èmfasi en el procés embrionari de projectes audiovisuals (tant llargmetratges com sèries de televisió).

El taller té com a objectiu aprofundir en aquest procés de gestació per a construir una base sòlida sobre la qual construir la resta del relat audiovisual i es divideix en quatre blocs:

L’origen de les idees: d’on surten?
Audiovisual: art o indústria? Art industrial o indústria artística?
La pàgina en blanc: formats
Quatre nivells de construcció de personatges

Així mateix, les persones inscrites podran enviar aquelles preguntes que vulguin plantejar durant el curs, perquè Fernando Castets hi doni resposta.

Castets és autor, juntament amb Juan José Campanella, de diverses pel·lícules d’èxit internacional. Segurament la més coneguda és El hijo de la novia (2001), un film protagonitzat per Ricardo Darín, Héctor Alterio i Norma Aleandro que va rebre nombrosos reconeixements arreu, entre ells la nominació a l’Oscar a Millor Pel·lícula de parla no anglesa. Castets i Campanella també han coescrit els guions dels films El mismo amor la misma lluvia (1999) i Luna de Avellaneda (2004).

Entre altres treballs de Castets hi ha els guions de Pájaros de papel (escrit juntament amb Emilio Aragón al 2010), o el de Lusers, los amigos no se eligen (2015), una coproducció entre Argentina, Perú i Xile.

Dades d'interès

  • Dates: 10 i 11 de Juny
  • Horari: De 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 19:00h
  • Preu: 300 euros
  • Durada: 14 hores
  • Data límit d'inscripció: 2 de Juny
  • Places limitades