Workshop: Com Produir un Curtmetratge

Impartit per Laura Rubirola

WORKSHOP 100% ONLINE | CLASSES EN DIRECTE

Per fer aquest curs només necessites una connexió a Internet i un dispositiu que tingui micròfon i/o webcam (pots connectar-t’hi des d’un ordinador, una tauleta o un smartphone). Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres!


Descripció

Sovint ens trobem davant del repte de voler traslladar una idea a la pantalla per primera vegada, però ens manquen les eines per poder fer-ho d’una manera professional. Aquest workshop tracta de descobrir tot el procés de producció, des de la gestació de la idea, fins a l’estrena i distribució del projecte.

Analitzarem, a partir d’un exemple concret, cadascuna de les fases del procés des del punt de vista de producció. Alhora compartirem i resoldrem possibles dubtes sobre com dur a terme els projectes que vulguin emprendre els participants, de manera que tinguin el know-how a l’hora de planificar el rodatge, la postproducció i la distribució.

Si vols produir un curtmetratge, no et quedis amb les ganes de fer-ho!

Programa

El workshop combinarà els conceptes teòrics amb l’anàlisi de les dades que conformen cada apartat, amb exemples concrets que ajudin a assolir aquest coneixement per part dels participants, de manera que puguin aplicar-lo en els seus propis projectes.

 1. Curtmetratge vs llargmetratge. Com es gesta una idea en format curt. 
 2. Escriptura del guió i materials de presentació.
 3. Recerca de productora.
 4. Desglossament del guió.
 5. Pla de rodatge.
 6. Equip tècnic i artístic.
 7. Pressupost.
 8. Recerca dels recursos econòmics.
 9. Rodatge.
 10. Postproducció.
 11. Estrena i distribució.

A qui s’adreça

Aquest workshop està orientat a totes aquelles persones que han escrit un curtmetratge i valoren dur-lo a terme, com a aquelles persones interessades en conèixer a fons el procés de producció d’un curtmetratge.

MATRÍCULA OBERTA

 • CURS 100% ONLINE
 • Data: Dissabte 30 de gener de 2021
 • Durada: Taller intensiu de 8 hores
 • Horari: de 10 a 14h i de 16 a 20h
 • Preu: 175 euros
 • Data límit inscripció: 18 de gener 2021