Workshop: Llença’t a escriure

Impartit per Bea Cabezas

CURS INTENSIU 100% ONLINE | CLASSES EN DIRECTE

Per fer aquest curs només necessites una connexió a Internet i un dispositiu que tingui micròfon i/o webcam (pots connectar-t’hi des d’un ordinador, una tauleta o un smartphone). Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres!

Descripció

Com perdo la por al full en blanc? D’on trec les idees? Com les puc expressar al paper? Tant les persones que escriuen de manera habitual com les que tot just comencen es troben, sovint, amb aquests dubtes quan han de posar-se a treballar. I de vegades, no és gens fàcil superar el famós “bloqueig de l’escriptor”

En aquest workshop es treballen diferents tècniques creatives a través d’exercicis que ens ajudaran a donar resposta a aquestes preguntes. El taller és essencialment pràctic, perquè no hi ha millor manera per aprendre a escriure que posar-s’hi, i experimentar les dificultats que sorgeixen amb l’escriptura de primera mà.

Al taller intensiu ‘Llença’t a escriure’ practiquem els diferents sistemes dels escriptors per imaginar i escriure, sigui quin sigui el seu objectiu final: una novel·la, un guió o una peça teatral.

Programa del curs

A partir d’una base de teoria sobre diferents aspectes essencials de l’escriptura creativa com la versemblança, els personatges, el diàleg o els punts de vista, fem diversos exercicis on treballem diferents tècniques per trobar idees i per expressar-les al paper.

A qui va dirigit

Tothom que vulgui iniciar-se en l’escriptura, sigui quin sigui el seu objectiu final (novel·la, cinema, televisió o teatre) i a les persones que ja tenen una base però que busquen tècniques per millorar i resoldre dubtes que sorgeixen a l’hora d’escriure.

Aquest curs es pot complementar amb el monogràfic ‘Guionistes amb veu pròpia’, impartit per Núria Parera.

FINALITZAT

  • Dates: Per definir
  • Horari: Per definir
  • Durada: 6 hores
  • Preu: 80 euros
  • Data límit inscripció: Per definir