Cristina Broquetas

És guionista de sèries d’animació i programes infantils com Club Clan (Clan TV, Televisió Espanyola), Emmy & Gooroo (Shangai Leftpocket Media, Tomavistas), Yoko (actualment emesa a Netflix; Somuga, Wizard Animation), Kukurota (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A), El món dels Súpers (El Club Súper 3, Televisió de Catalunya), Four and a Half Friends (ZDF), o L’illa del far (sèrie creada per Marga Sala i Pilarín Bayés; Wujihouse, Editorial Claret).

També treballa com a analista externa de guions i de projectes d’animació al Departament de Coproduccions de TV3 des del 2009. A més a més, ha fet d’analista externa de projectes documentals per CulturARTS (Generalitat de València) en dues convocatòries: anys 2016 i 2017.

La Cristina és també escriptora de llibres, contes i còmics com ara Les Sirenes del Far (Panini, 2018), Linda and Bunny (sèrie de contes infantils per aprendre anglès; Kids&Us), Els Atletes (sèrie Kukurota; Cossetània Editorial) o La Magia de mi nombre (The Story Tailors, 2015).