Cristina Lera

Curs Anual Guió de Cinema

10. Cristina Lera

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Periodisme a la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Entre el 2004 i el 2014 va treballar a la productora Toma 78 a les campanyes publicitàries per Coca Cola, Toyota, Schweppes o Mercedes a Espanya, Llatinoamèrica i Estats Units.

L’any 2008 va ser coordinadora de producció del curtmetratge MAMÁ, guardonat amb més de 20 premis internacionals, germen del que després seria el llargmetratge MAMÁ, dirigit per Andy Muschietti, en el que va treballar com a productora associada entre l’any 2011 i 2013. La pel·lícula va ser estrenada l’any 2013 a 62 països, aconseguint ser número 1 en taquilla a Estats Units i Espanya, entre altres països.

L’any 2015 va produir el curtmetratge TIGER, escrit, dirigit i protagonizat per l’actriu Aina Clotet, que va ser estrenat a la Secció Oficial de Curtmetratge del Festival de Malaga 2016. Properament s’estrenarà a varios festivals i Movistar + ha confirmat l’adquisició dels drets d’exhibició a Espanya.

Actualment, treballa com a productora freelance a diversos projectes: amb la productora Toma 78 en el llargmetratge “In Shadows” dels germans Pastor, amb la productora Tàndem Entertainment en el curtmetratge “Variaciones” de Laura Rubirola, i amb la productora O en el desenvolupament de dos projectes de llargmetratge.

IMDB.