Eloy Calvo

Curs de Storyboard

Director i storyboard artist. Graduat a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), en l’especialitat de Direcció. Paral·lelament s’ha format a l’Escola Joso, Centre de Còmic i Arts Visuals.

Inicia la seva trajectòria professional treballant com a storyboard artist pel llargmetratge “Eva”; també ha realitzat storyboards per curtmetratges, TV-movies i publicitat. Des del 2011 treballa d’ajudant de direcció i storyboard artist per sèries d’animació com “Sendokai Champions”, “JokeBox”, “Laland” i “The Flying Squirrels”, realitzant la planificació visual i posada en escena juntament amb l’equip de previsualització.

Ha dirigit el curtmetratge de ficció “Waste Days” i diversos curtmetratges documentals gravats a la Xina, el Japó i Nicaragua. “Japó Visions Imaginades” es va emetre a TV3, BTV i va ser seleccionat al DocsBarcelona 2012.

Recentment ha dibuixat l’storyboard del curtmetratge “Marcianos de Marte” dirigit per Fernando Trullols. També ha realitzat diverses campanyes publicitàries per Arrels Fundació i el documental “Housing First: un nou sostre”.

Ha impartit monogràfics teòrics i pràctics sobre realització i llenguatge audiovisual a universitats, instituts i escoles. Actualment compagina la seva feina com a realitzador amb el desenvolupament de diversos projectes propis de llargmetratge de ficció.

IMDB.