Enric Pardo

En el camp de la televisió, és creador, guionista i coordinador de guió de la primera i la segona temporada de la sèrie ‘Mira lo que has hecho’, de Berto Romero (Movistar+, El Terrat de Produccions). També treballa com guionista a la sèrie documental ‘Tot Jazz’ (Soul Produccions, La XTL, Televisió de Catalunya). Ha sigut coordinador de guió i Script Doctor de la sèrie ‘Monkey Express’ (Movistar+), guionista de les sèries d’animació ‘Arròs Covat’ (Escándalo Films, TVC), ‘Heavys Tendres’ (Televisió de Catalunya, WKND PROD) i ‘Moderna de Pueblo’ (TV3, El Terrat de Produccions), i guionista i analista de ficció d’El Terrat de Produccions, entre d’altres.

L’Enric també ha treballat a la indústria del cinema, com a guionista dels llargmetratges ‘Little Gods’, de Kike Maíllo (Sábado Producciones), ‘Fiesta’ (Compacto), ‘Animals’ de Marçal Forés (Escándalo Films) i ‘Trash’ de Carles Torras (Just Films, Escándalo Films), entre altres.

És autor dels llibres ‘Totes les noies fan petons amb els ulls tancats’ (Random House Mondadori), ‘Primera Temporada (Reservoir Books, La Rosa dels Vents), del llibre de contes ‘La vida es corta y luego te mueres’ (il·lustrat per Lyona), i ha participat al llibre col·lectiu ’29 miradas sobre Spielberg’ (coordinat per Pau Gómez juntament amb J. A. Bayona, Alejandro Amenábar, Kike Maíllo i Daniel Monzón, entre altres).

En l’àmbit formatiu, a més a més de donar classes a Showrunners BCN, ha estat professor de Guió de Sèries a l’ESCAC, professor de Guió Televisiu i Formats Audiovisuals al Màster de Ficció en Cinema i TV a Blanquerna-Universitat Ramon Llull, professor de Guió de Cinema i TV a Eòlia, professor de Nous Formats Narratius a la UIC i director del Postgrau i professor de Programes d’Humor i Entreteniment d’El Terrat-Idec.