Laura Rubirola

És sòcia i productora executiva de la productora audiovisual Tàndem Entertainment, juntament amb Clàudia Maluenda. També és directora de l’escola de guió Showrunners BCN (un projecte de Tàndem), on exerceix també de professora. Anteriorment ja havia impartit classes al Taller de Guionistes de Barcelona.

L’any 2011, s’incorpora a la productora de cinema Rodar y Rodar (‘El Orfanato’, ‘Los Ojos de Julia’, ‘El Cuerpo’) on exerceix de coordinadora en diversos llargmetratges i de productora associada de les pel·lícules ‘El Cuerpo’ (2012) i ‘¿Quién Mató a Bambi?’ (2013). Les seves tasques dins de la productora consistien en el desenvolupament de projectes, intervenint en l’anàlisi de guions, la recerca del finançament, la selecció de l’equip tècnic i artístic (càsting), la gestió dels acords amb les cadenes de televisió, distribuïdores, empreses de ventes, institucions públiques, agències de premsa, agències de representació o exhibidors; així com la coordinació en la fase de post-producció, promoció i estrena de les pel·lícules.

Recentment ha treballat a les pel·lícules d’Oriol Paulo ‘Contratiempo’ i ‘Durante la tormenta’, en què ha exercit de productora executiva.

Al 2019 dirigirà el seu primer curtmetratge, ‘Vera’, que ha comptat amb diversos premis i subvencions al desenvolupament. Ho compagina amb el desenvolupament de nous projectes de ficció amb la seva productora, Tàndem.