Laura Rubirola

Curs Anual de Guió de Cinema

És diplomada en Ciències Empresarials (Universitat Pompeu Fabra) i Tècnica en Producció d’Audiovisuals, Ràdio i Espectacles (EMAV, Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona).

Ha treballat com a consultora junior a Roca i Junyent Consultoria d’Empreses (actual INEO Corporate) duent a terme l’anàlisi dels aspectes econòmics i de funcionament d’empreses de sectors com l’audiovisual, el farmacèutic o el docent entre d’altres.

Posteriorment s’incorpora a la productora de cinema Rodar y Rodar (“El Orfanato”, “Los Ojos de Julia”, “El Cuerpo”) on exerceix de coordinadora en diversos llargmetratges i de productora associada de les pel·lícules “El Cuerpo” (2012) i “¿Quién Mató a Bambi?” (2013). Les seves tasques dins de la productora consistien en el desenvolupament de projectes, intervenint en l’anàlisi de guions, la recerca del finançament, la selecció de l’equip tècnic i artístic (càsting), la gestió dels acords amb les cadenes de televisió, distribuïdores, empreses de ventes, institucions públiques, agències de premsa, agències de representació o exhibidors; així com la coordinació en la fase de post-producció, promoció i estrena de les pel·lícules.

Des de l’any 2011 ha exercit com a professora de l’assignatura “Del guió a la pantalla”, integrada dins del Postgrau en Guió de Cinema i Televisió (Universitat de Barcelona).

És sòcia i productora executiva de la productora audiovisual Tàndem Entertainment, juntament amb Clàudia Maluenda.

Recentment ha treballat a la nova pel·lícula d’Oriol Paulo, “Contratiempo”, que té prevista la seva estrena aquesta tardor.