Maria Cervera

Curs Anual de Guió de Sèries

9. Maria Cervera

Master of Fine Arts en Producció de cinema i televisió “Producers program” a University of California Los Angeles (UCLA), Los Ángeles, Estats Units.

Llicenciada en Comunicació Audiovisual. Ha cursat programes de cinema i teatra a Johannes-Gutenberg-Universität Mainz, Maguncia (Alemanya).

Actualment treballa a la productora de cinema i televisió Plano a Plano com a directora de desenvolupament internacional. Coordina i supervisa les vendes i el desenvolupament transmedia i digital de les sèries “El Príncipe” (Telecinco 2014-2016), “Allí abajo” (Antena 3, des de 2015), i “El Caso” (TVE, des de 2016).

Consultora de guió i desenvolupament a diverses companyies internacionals, com la Comisió Europea (EACEA – Creative Europe | MEDIA), Amazon Studios, Bazelevs Productions, DeAPlaneta, Boxoffice Consulting, o Dygra Films.

Assistent de postproducció de “My generation”, sèrie de televisió de 8 episodis  de ABC Studios, a Los Ángeles.

Pràctiques al departament de desenvolupament de coproduccions internacionals a Universal Studios | Focus Features, Los Ángeles; al departament de desenvolupament de cinema i televisió a la productora Participant Media, Beverly Hills (EUA),  a LionsGate Films & TV, Santa Mónica (EUA) i a Jerry Bruckheimer Films & TV, Santa Mónica (EUA).

Coordinadora de projectes de ZIP Films, de Barcelona.

Media & Learning Conference, Bruselas, Bélgica
Ponencia: “Using Primetime Fiction to Teach Politics in the Classroom: A Discussion on The West Wing and Borgen as Media resources”

Professora en l’assignatura sobre “Indústria cinematográfica” al Màster de guió del IL3-UB (Universitat de Barcelona).

University of California Los Angeles (UCLA), Los Ángeles (EUA).
Professora assistent de l’assignatura del MFA de Producció de cinema i televisió “Desenvolupament de Projectes cinematogràfics”.

 

IMDB.