Miguel Ibáñez Monroy

És graduat superior en cinema i audiovisuals per l’ESCAC en l’especialitat de guió, i ha participat al curs formatiu per a guionistes del Programa Media ‘Adaptlab’, especialitzat en l’adaptació de novel·les a llargmetratges.

És co-guionista de ‘Las Distancias’, d’Elena Trapé (Coming Soon Films, TVE, TV3), guanyadora de la Biznaga de Oro a la millor pel·lícula del 21è Festival de Cinema Espanyol de Málaga i del Gaudí al millor film en la XI edició; guionista del llargmetratge ‘Bluthney de Bruno Oro’ (Brutal Mèdia); co-guionista de ‘La mujer dormida’, de Víctor Cuadrado, seleccionat a la 3a edició de DAMA AYUDA; co-guionista de ‘El cometa Halley’, de Fernando Trullols (Tàndem Entertainment); co-guionista de ‘El año de la plaga’, de Carlos Martín Ferrera (Zentropa Spain, TV3); i co-guionista de la websèrie ‘Boca Norte‘ (Lavinia, Playz – RTVE).

Entre els anys 2014 i 2016 va treballar a Arca Audiovisual i Filmax com a guionista de la sèrie ‘Cites’ (TV3), en la qual també va ser editor de guió durant la primera temporada.

Ha sigut guionista de la sèrie d’animació infantil ‘La Lua i el món’ (TV3); co-dramaturg de l’obra de teatre ‘Perséfone’; dramaturg de l’obra ‘Skribo, una aventura caligráfica’; guionista de la sèrie per Internet ‘I Love Ü’ i guionista de ‘Més Dinamita’ (El Tricicle, TV3). També ha exercit d’ajudant de producció i de localitzador a una desena de pel·lícules i TV-Movies.