Patricia Font

Curs Anual de Guió de Sèries

És directora i guionista, graduada l’any 2002 a l’ESCAC (Escola de Cinema i Audiovisuals de Catalunya) en l’especialitat de direcció. Posteriorment es forma també en direcció d’actors a la EICTV (Escuela Internacional de Cine y Televisión de San Antonio de los Baños, Cuba).

Comença la seva trajectòria professional treballant com a script a més de trenta produccions de cinema i televisió, fins que al 2012 debuta com a directora a la segona temporada de la sèrie d’èxit internacional “Polseres Vermelles”.

Al 2014 escriu i dirigeix el seu segon curtmetratge “Café para llevar”,  que s’emporta nombrosos premis i seleccions arreu del món, destacant el Tercer Premi al Festival de Alcalá de Henares, la nominació als Premis Gaudí, i finalment el Goya al Millor Curtmetratge de Ficció de 2015.

Actualment forma part de l’equip de guió i direcció de la sèrie “Cites”, actualment en emissió de la seva segona temporada a TV3 (Televisió de Catalunya), tasca que compagina impartint classes de pràctiques i de direcció a l’ESCAC.

IMDB.