Sergi Pompermayer

Sergi Pompermayer debuta com a autor dramàtic l’any 1997 amb Zowie, guanyadora del XXV Premi Ciutat d’Alcoi i estrenada al Teatre Lliure amb direcció de Lluís Homar. També ha escrit Refugiats (TNC), Cafè (Teatre Artenbrut), Un pare emprenyat (Mercat de les Flors), Top Model (Festival Temporada Alta 2009), Llum de Guàrdia conjuntament amb Julio Manrique (Teatre Romea), Oddi (Teatro del Arte de Madrid), New Order (Sala Flyhard), Sacrifici (La Villarroel), Ossos (Teatre Victòria), La Comedia de las Mentiras (Festival de Teatro Clásico de Mérida 2017), i Blues (Sala Beckett), de les quals sis estan publicades i s’han estrenat a Portugal, Irlanda, República Txeca, Mèxic i a la resta de l’Estat Espanyol. Ha realitzat les dramatúrgies de Timó d’Atenes de W. Shakespeare (Biblioteca de Catalunya) i de Dom Joan de Molière (TNC).

Com a guionista ha escrit a Plats Bruts (premi Ondas 2002), Porca Misèria (premi Ondas 2006), Lo Cartanyà (director i coordinador de guió), La Riera, Ask Lara, Jet Lag (coordinador de guió), Moncloa ¿dígame? (coordinador de guió), L’Un Per l’Altre (coordinador de guió i creador juntament amb Jordi Sánchez), La Sagrada Família i Teatral.

Actualment treballa en un projecte de Salvados TV i imparteix classes a l’Escola Superior de Cinema de Catalunya ESCAC, a Showrunners Barcelona i a màsters de la UPF, UAB i Universitat Ramon Llull.